Hydro-Logic - csatorna, csatornaépítés Hydro-Logic - csősérülés, csatorna kamerás vizsgálata Hydro-Logic - csatornahálózat, csővezeték

Vezetékrendszerek

A Hydro-logic Kft családi és társasházak építése során tejles közműrendszerek kiépítését vagy régi, meglevő vezetékrendszerek korszerűsítését, javítását illetve cseréjét is nagy tapasztalattal végzi. Valamely önálló rendszer (pl csak vízvezeték vagy csak vízelvezetési csőhálózat) kilalakítását vagy átalakítását önmagában is el meg tudja oldani a többi vezetékhűlózattól (pl fűtési rendszer) függetlenül. Vízvezeték és vízelvezetési rendszerek, illetve a víz vezetéséhez kapcsolódóan komplett fűtési rendszerek kiépítésében is nagy gyakorlattal rendelkeznek. Munkatársaik több éves tapasztalatal végzik feladataikat.

Nemcsak családi házak és társasházak vízvezeték rendszereinek építését látják el nagy szakértelemmel, hanem onkörmányzati beruházásokon is dolgoznak. Gépparkjuk illetve szakmai tapasztalatuk nagyobb lélegzetű munkák felelős elvállalást is lehetővé teszi, ilyen lehet például nagy iparterületek komplett közműrendszereinek megvalósítása.

Időről időre végeznek vezeték cseréket, melyben erősségük, hogy szükség esetén a csővezetékek cseréjét minimális bontási munkűval, úgynevezett földrakétás árfúrással is el tudják végezni, ha a megrendelői igény erre vonatkozik vagy ha a munkavégzés helye ezt szükségessé teszi.

Tevékenységi körök:

Vízvezeték rejtett csőtöréseinek műszeres bemérése, javítása

Lakó és ipartelepek vízvezeték hálózatának tervezése, kivitelezése

Közmű építése

Csapadék és szennyvíz csatorna hálózatok kiépítése és cseréje, dugulás elhárítás bontás nélkül

Épületgépészet: víz – csatorna – fűtés rendszerek kivitelezése és javítása

Gépi és kézi földmunka, teherfuvarozás

MEGBÍZHATÓ TECHNOLÓGIAI HÁTTÉR - KORREKT MUNKAVÉGZÉS Hydro-logic Kft.
1045 Budapest, Anonymus u. 17.      Telefon/fax: 06-1-359-7614      Mobil: +36 20 385 4790      E-mail: hydrologic@hydrologic.hu