Hydro-Logic - drain, dugulás elhárítás Hydro-Logic - műszeres, műszeres bemérés Hydro-Logic - rejtett, rejtett csőrepedés

Rejtett vízelfolyás

Váratlanul nagy vízszámla esetén logikus dolog föld alatti vízszivárgásra gyanakodni. Ilyenkor nagy odafigyeléssel sem mondig lehet biztonságosan meghatározni a csőrepedés vagy vízszivárgás helyét, miközben az elszivárgó köbméterek súlyos anyagi terhet jelentenek a vízóra tulajdonosának.

Ilyen esetekben a leggyorsabb megoldást a műszeres bemérés jelenti, amely pontosan meg tudja határozni a javításra szoruló csőszakasz helyét, ezáltal minimalizálja a felesleges kiadásokat. Ezzel lehetővé teszi a tulajdonos számára a gyors beavatkozást és végleges rendezést, relatív alacsony költségen.

A Kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével érdeklődhet a rejtett vízszivárgások felmérésével kapcsolatban. Az űrlap beérkezése után időpont egyeztetés céljából felveszik az ügyféllel a kapcsolatot, tájékoztatást kap a várható költségekről, és ezeket a költségeket egyből felvezetik arra a munkalapra, amin utóbb majd a mérés adminisztrálása megtörténik. A munkalap, amit végül a megrendelő is majd aláírásával igazol, szavatolja, hogy meglepetés nem érheti a Tisztelt megrendelőt. A mérések modern SEBA Dynatromic elektroakusztikus műszerekkel történnek.

Tevékenységi körök:

Vízvezeték rejtett csőtöréseinek műszeres bemérése, javítása

Lakó és ipartelepek vízvezeték hálózatának tervezése, kivitelezése

Közmű építése

Csapadék és szennyvíz csatorna hálózatok kiépítése és cseréje, dugulás elhárítás bontás nélkül

Épületgépészet: víz – csatorna – fűtés rendszerek kivitelezése és javítása

Gépi és kézi földmunka, teherfuvarozás

MEGBÍZHATÓ TECHNOLÓGIAI HÁTTÉR - KORREKT MUNKAVÉGZÉS Hydro-logic Kft.
1045 Budapest, Anonymus u. 17.      Telefon/fax: 06-1-359-7614      Mobil: +36 20 385 4790      E-mail: hydrologic@hydrologic.hu